werkwijze

Werkwijze Kastenontwerp

1 - bespreken van uw wensen en ideeen

Allereerst  bespreken we alle wensen en ideeen. Dat kan via e-mail, telefonisch, in één van de werkplaatsen van Kastenontwerp of bij u thuis. Op die manier krijgen wij een goed beeld van de omgeving waar de kast in komt te staan.


2 - voorstel met inspiratiemateriaal en 3D uitwerking

Ik verwerk alle elementen in een voorstel met daarin inspiratiemateriaal, een 3D uitwerking en een prijsopgaaf. Voor het maken van een 3D uitwerking breng ik kosten in rekening. Maar het ontwerp is geheel kosteloos als ik de kast voor jou ga maken!


3 - Aanbetaling en start

Bij het bepalen van het ontwerp en de keuze voor de materialen heeft u van mij een prijsopgave ontvangen. Voorafgaand aan het productieproces krijgt u van mij een factuur voor de aanbetaling. Dat is altijd 75% van de totale som. De overige 25% kunt u voldoen via een pinbetaling na afloop van de montage.


4 - productieproces van de kast

Het vervaardigen van de kast op maat kan bij Kastenontwerp op twee manieren plaatsvinden. De eerste mogelijkheid is dat je er geen omkijken naar hebt. In dat geval maak ik het meubel in mijn werkplaats en kom op afspraak monteren. De tweede mogelijkheid is dat ik je meeneem in het productieproces. Productie en houtbewerkingsworkshop in één!


5 - Montage bij u thuis

Op de afgesproken dag komen wij de kast monteren. Voorafgaand aan de montagedag geven wij een inschatting door van de montagetijd.

Werkplaats NDSM werf

NDSM Plein 121,

1033 WC Amsterdam (Noord)

kastenontwerp@gmail.com

06 22015523


Contactadres:

Christiaan Veldhuis

Adriaan Ditvoorsthof 17

1087 GX Amsterdam IJburg


KvK nummer 62712225